Hoe werkt PS Food & Lifestyle

Het PS Food & Lifestyle programma is een afslankprogramma dat door diëtisten is ontwikkeld op basis van wetenschappelijke inzichten en is gebaseerd op het minimaliseren van koolhydraten en het toevoegen van eiwitten. Doordat je inname aan koolhydraten wordt beperkt en je lichaam daardoor geen energie uit koolhydraten kan halen, worden de vetreserves aangesproken. De vetverbranding in je lichaam wordt hierbij geactiveerd, waardoor de hoeveelheid vet in je lichaam aanzienlijk zal afnemen.

Door de hoeveelheid eiwitten heb je geen hongergevoel. Tevens zorgt de toename van eiwitten voor het behoud van spieren, welke nodig zijn voor het verbranden van extra calorieën, en het voorkomen dat je na het afslankprogramma weer snel in gewicht aankomt (het bekende jojo-effect).

Afslanken bij Jolanda’s Beautique Voeding & Lifestyle

Bij Jolanda’s Beautique Voeding & Lifestyle ga je afslanken onder persoonlijke begeleiding van mij als gecertificeerd PS Food & Lifestyle Voedingscoach. Je gaat zeker niet minder eten maar je leert om anders te eten.

Het PS Food & Lifestyle assortiment bestaat niet alleen uit shakes. Het is juist erg gevarieerd en uitgebreid. Zo bestaat het PS Food & Lifestyle assortiment uit brood, muesli, repen, koeken, pasta, pannenkoeken, hartige en zoete snacks, chips maar ook chocola. Kortom voor elk wat wils en daardoor ook goed te variëren tijdens het afslankprogramma waardoor het niet als een dieet voelt en juist daardoor goed vol te houden is. 

De kracht van afslanken bij Jolanda’s Beautique Voeding & Lifestyle is de combinatie van mijn persoonlijke begeleiding en de heerlijke PS Food & Lifestyle producten.

Ook als je eenmaal op gewicht bent word je nog een jaar lang persoonlijk door mij begeleid om te zorgen dat je ook na het afslankprogramma op gewicht blijft en je jezelf een gezond eetpatroon aanleert wat bij je past.

  • Home
  • Hoe werkt PS Food & Lifestyle