Enschede

About me – Jolanda

Pedicurepraktijk Jolanda’s Voetique staat voor professionele en persoonlijke aandacht voor uw voeten, zodat u na de behandeling met geheel verzorgde voeten en een ontspannend gevoel de deur uit gaat. Zowel op medisch, cosmetisch als ontspannend gebied.

Wees welkom. Liefs Jolanda.

Over Jolanda

Hoi, ik ben Jolanda ter Beke. 

Jarenlang heb ik geworsteld met mijn gewicht. En welk dieet ik ook probeerde, nooit had het een blijvend effect. Totdat ik door een collega werd geattendeerd op PowerSlim. Zij was zo enthousiast en zo mooi afgevallen dat ik het ook ging proberen. Het resultaat was echt verbluffend! Ik raakte mijn overtollige kilo’s kwijt en die zijn niet meer teruggekomen. 

Ik was en ben nog steeds zó enthousiast dat ik hiermee ook andere mensen wil gaan helpen om op een gezonde, verantwoorde en efficiënte manier af te vallen. 

Hiervoor ben ik opleidingen gaan volgen en sinds 2020 ben ik, naast medisch pedicure en voetreflexoloog ook gecertificeerd PowerSlim Voedingscoach voor Enschede en omgeving. 

Pedicure

U kunt bij Pedicurepraktijk Jolanda’s Voetique terecht voor de juiste voetbehandeling met professionele aandacht voor uw voeten. Een pedicurebehandeling kunt u uitbreiden met een ontspannende scrub, een mooie gellak of een voetreflexbehandeling.

Als medisch pedicure ben ik bevoegd voor het behandelen van risico voeten als bij diabetes, reuma en oncologie.