Enschede

About me – Jolanda

Pedicurepraktijk Jolanda’s Voetique staat voor professionele en persoonlijke aandacht voor uw voeten, zodat u na de behandeling met geheel verzorgde voeten en een ontspannend gevoel de deur uit gaat. Zowel op medisch, cosmetisch als ontspannend gebied.

Wees welkom. Liefs Jolanda.

Over Jolanda

Ik ben Jolanda ter Beke. Na jaren in de detailhandel gewerkt te hebben, met af en toe een uitstapje naar een kantoorbaan, heb ik me in 2014 om laten scholen naar Medisch Pedicure. Mijn opleiding heb ik gevolgd bij Kaledi Beauty Academy. Daarnaast ben ik gespecialiseerd Sportpedicure en gediplomeerd Voetreflexoloog. Uiteraard hou ik mijn kennis en vaardigheden up to date door regelmatig cursussen, opleidingen en masterclasses te volgen.

Uw voeten verdienen alle aandacht. Ze dragen nl. de mooiste mens ter wereld. Daarom is het belangrijk dat uw voeten in goede conditie zijn en blijven. Met véél liefde en passie draag ik graag een steentje bij aan de verzorging van uw voeten.

Ik ben aangesloten bij de branche-organisatie ProVoet en sta ik in het kwaliteitsregister voor pedicures ProCert.

Hygiëne, kwaliteit, klantvriendelijkheid en persoonlijke aandacht staan bij mij hoog in het vaandel. Ik besteed veel aandacht aan uw voeten en werk met professionele apparatuur.  

Daarnaast vind ik het erg belangrijk op de hoogte te zijn van wat andere disciplines op voetgebied voor u zouden kunnen betekenen, zoals podotherapie, orthopedische schoenmaker, orthopedie en dermatologie. Daarom sta ik in nauw contact met diverse podotherapeuten in Enschede e.o. om u zo goed mogelijk van dienst te zijn in geval van voetproblemen.

Sinds 2020 ben ik ook gecertificeerd Voedingscoach van PowerSlim. Omdat ik zelf jarenlang geworsteld heb met overtollige kilo’s en PowerSlim bij mij écht het gewenste effect mét blijvend resultaat had, wil ik hiermee ook andere mensen helpen.

Het bereiken én vasthouden van een gezonde en evenwichtige levensstijl is niet altijd even makkelijk maar met mij als jouw PowerSlim voedingscoach leer je om gezonde en verantwoorde keuzes te maken, adviseer ik je en sta je er niet alleen voor. Ik ga deze uitdaging graag samen met jou aan.

Hoewel ik in Enschede woon is mijn praktijk niet aan huis gevestigd. Mijn prachtige praktijk is zeer ruim en bevindt zich aan de rand van het centrum van Enschede (net buiten de singel). Het is goed bereikbaar en rolstoeltoegankelijk. Een parkeerplaats (gratis) is voor mijn cliënten direct voor de deur en een bushalte bevindt zich op loopafstand.